Gäsp

Valborg blev inte så misslyckat ändå. Jag och August lärde oss GarageBand och gjorde en cool låt. Vi avr vid en eld i tio minuter.
Sorglig att se nioåringar i för stora sss-munkjackor, läppglans över hela ansiktet och skrikande i sina iPhones "Amen du MÅÅÅÅSTE komma hit, det är ju skitmycket snygga killar här!" NIO ÅR.
Måste lägga mig relativt tidig idag, ska vara klar halv tolv imorrn och ut och demonstrera.

Valborg

Tråkig valborg det här kommer bli, men jag får stå ut med lite roliga personer i alla fall. Min klass är svikare ):
Jag blev kär i skorna igår.


OCh jag kom fram till att det är nog bäst såhär. Men jag är alltid öppen.

jag var tvungen


och alla bilder är olika stora, tänka sig

.

Bloggen är sjuk och ni är säkert inte intresserade av min dag, så jag fortsätter med att försöka lägga in headern.

And so Winnie the pooh and his friend Piglet went to Eeyores 'house'

Jag låg vaken till fem inatt, alltså är jag hemma nu för att sova. 
Jag har massor av pengar och det skrämmer mig hur folk kan förändras så fort, till det sämre.

Yes box galoscher?

Jag ska inte tänka för mycket på det, de är bara en i mängden utan något viktigt att säga och kommer aldrig uppnå något i sitt liv utan någon annan att kopiera. 
Jag är väl bättre än så? Och det finns folk som betyder mer. Mycket mer än alla de någonsin betytt, jag har kommit över det här och bryr mig inte alls.

Ett litet skrivet-i-stundens-hetta-inlägg sådär.

Here comes the sun!

Helgen har i korfattade ord varit picknick, barfotagång, gungor, alldeles för stark chipsdip, photoshop, american pie, studsmatta och årets första glass. Gräsfläckar och hål, jag har en SO-läxa och 120 armhävningar att göra.




Luffarrock

Morfar lämnade nya kameran här, det är bra.

Fick hem en massa bilder och hälften av dem var jättesuddiga såklart, men det får man räkna med, men en del blev faktiskt rätt snygga fast de var ofokuserade eller liknande. Ska sätta upp dem på väggen när jag målat om.

Dagens vill ha: långt, mjukt, tjockt hår.

Huset som var byggt med IKEA

Idag hade vi en SÅ rolig skoldag.
Sen åkte jag och mammi in till Ikea och jag fick en skithärlig matta och en mysig golvlampa, och ben till sängen. Nu väntar jag bara på målarfärg.

KKKKKamera >:

"Spara en Cookie Dough åt mig, jag är sist i kön!"

Idag har jag, Lovisa & Siri nästan gjort ett roligt facebooktest.
Jag och Moa fick nästan Ben&Jerry's gratisglass! Men vi fick nöja oss med McDonald's tröstpris, hårnålar och en ny mascara åt Moa.
Jag kom nyss hem och imorgon börjar vi nio och slutar halv två. sen ska jag till IKEA med mammi.

The X's

Har också beslutsångest över om jag ska beställa tights i small eller xsmall. 

Roe deers

Idag har vart en lite konstig dag.
Jag såg två rådjur ute på tomten nyss, självklart ska allt inträffa när man inte har en kamera. Även om det inte var första eller sista gången de var här.
Min munkjacka har still inte kommit och jag börjar tro att den tog slut innan vi beställde den. Hoppas bara att de inte dragit det på kontot. Detta betyder att jag får tillbaka mina pengar jag betalade mannenmedkortet med och jag kan köpa en något billigare munkjacka.
Jag är lite bekymrad över mina shorts också som fortfarande inte kommit, vilket de skulle gjort förra veckan. Men jag litar på dem eftersom så många andra beställer sjukt mycket därifrån och får hem dem.
En annan munkjacka jag skulle köpt tog också slut, vilket är lite synd eftersom den var riktigt snygg, men å andra sidan att jag har råd att köpa ett par nya byxor och t-shirts på carlings. 

Hej vad långt det blev om bara kläder som inte finns framför mig.

Falsksång på skansen

Idag var en väldigt trevlig dag. Tyvärr har jag inga bilder eftersom Moa inte har skickat de än.
Men efter en trevlig fika på Tully's, lekt bland blåbär (INTE vindruvor), stulit en affisch, fått veta att Moa är som Katharinahissen, fotat på Djurgården och blivit nostalgiska på junibacken, plus en massa annat, fick jag en adrenalinkick av att hänga på stan och inte bara på drottninggatan liksom. Det var hur många år sedan som helst jag brukade göra det.
Jag är glad, lycklig och har ångest.

Chicken Soup

För jag har hittat världens underbaraste affärer och bara väntar på pengar.
Och den här sunkiga tiden utan en kamera som jag inte vet hur jag ska fördriva mina ensamma timmar riktigt med, är jobbig. (:
Dags att börja fundera över sommarjobb, huh?

Alma

Dagens vill ha: 4 decimeter tjockt, mjukt hår. Pengar.

Här sitter jag i ett något för stort men fint linne, konstigt sminkad och med asmycket godis från mami. 
"ÅHH, MAMMI MIA, HARDERBETTERFASTERSTRONGER"
ahahahaha.

Nu ska jag äta godis.

Svenskauppsats: done

Idag har jag suttit ute i solen och ätit pannkakor, sedan inte så mycket mer.
Morfar köpte en ny digitalkamera, dock inte till mig.
Och alma undrar; kan inte mina paket komma snart? Kan inte sommaren komma snart?

Bilddagboks-brats

Förr eller senare kommer ämnet ändå upp, och jag valde nu. Bilddagboksbrats, ett fenomen som kan förklaras som "att en person, oftast en tjej, som brukar var ganska ful men översminkad och med ett hår som täcker halva fejset, får en jävla massa bevakare för att hon slängt på lite random photoshop på sina egobilder", eller, brat nr 2, som klagar på just det här men är det samma, nämligen översminkade, överphotoshopade brudar som påstår sig lägga ner tid på sina proffsfotograf-bilder och "modellande", vilket inte stämmer, men eftersom folk egentligen inte tittar ordentligt på bilderna utan bara "oj där var ett coolt hår och oj vilka kläder" så blir det genast "herregud vilka bra bilder du tar, snygg är du också."
En "bra planerad bild" blir det med en häftig bakgrund, annorlunda vinkel och bra ljus tillsammans med lite kläder som matchar. Sedan ändrar man allting ändå HELT, och som slutkläm en helt random text som ingen fattar ändå med ett lagom snyggt typsnitt.

Sen är det klart att det finns personer som fotar och modellar på allvar, men de är så få och på en helt annan nivå så de sänker sig inte till bilddagboken.

Keep it classy.

Wanking with dinosaurs

Helt okej skoldag och på vägen hem insåg jag hur bra det är med rulltrappor som står stilla om ingen åker i dem.

Sorg. När jag kom hem berättade min morfar som just nu bor här att reparationen av kameran blir för dyr och att jag alltså inte kommer ha någon alls de närmsta månaderna, tills jag får systemkameran. fittafittafitta. 
Dessutom har jag ett berg av läxor som väntar på att få äta mig. Men först ska jag dränka mig i min sorg.

 å

Metallic, neons & ingenting

Fan va färgerna bråkar egentligen, men jag gillar det. Jag har druckit cola, hoppat hopprep och kommit på att jag kommer ha ett fullt minneskort inom en snar framtid.
Jag ska införskaffa massa neonskyltar, jag har hakat upp mig på ordet.


Metallic leggings, nothing's to queer.

Någon duktig html:are får nog hjälpa mig. Det blev för mycket nu när vissa koder inte funkar och jag inte vet vad som är felet.

I löv big butts and I cannot lie

Haha gud jag vill ha tillbaka photoshop.

En hoodie och några strumpepar blev det i alla fall idag, bojkottar den andra big time.

Jag lyckades sådär

Säger jag nystart så menar jag det. Som ni ser finns det en del kaos som måste röjas upp och spärras in för alltid, men jag är på gång i alla fall. Vi får se, vi får se.

Allting är inte logiskt

Om jag skiter i läxan nu kommer troligen hela min framtid raseras. Skolan är ju viktig, viktigare än nästan allt faktiskt. Bra betyg måste man ha. För om man blir lycklig eller ej beror ju på om man med  höga poäng gått ut högskolan, där man ska utbilda sig till något där man bara sitter på ett kontor dagarna i ända och ruttnar bort i hopp om att göra karriär. Vem vill göra det? Ingen egentligen, men det är i alla fall ett riktigt och "felfritt" jobb med fast lön. Felfritt? Där männen får högre lön för att de sitter framför en dator hela dagen?
Det inga kaffeluktande lärare med feta arslen tänker på, är att alla vill inte göra sånt där och alla vill inte slösa bort sin ungdom på onödig skit som att veta vad Karldentolftes farsa hette och vad han gjorde för världen egentligen och dylikt.
Och tycker man såhär när man är 13 år, som jag tror att rätt många gör ändå, så är man inte självtänkande utan lillgammal  eller allmänt töntig.
Tss... bullshit säger jag bara, allt dedär är ren jävla bullshit!

Nu har jag skrivit av mig lite, förbannad blir jag ibland alltså.

Håhåjaja

Jag hatar mina byxor, jag hatar min tonårshy, jag hatar att raggla omkring på tåget som en annan alkis, jag hatar en massa mer som jag varken vill eller orkar berätta för någon. Stackars desperata pubertala klantarsel. Så gör något åt det då, jobbiga surfitta.

Kanske skulle köpa lite klorin och färg att pimpa jeansen med? hmm... 
vet ungefär vad jag ska ha för design nu, måste bara fixa photoshop.


Html

Idag är en sån där dag då man inte har något inplanerat men jääättegärna vill umgås med lite trevli människor. Självklart svarar ingen på mobilen heller. Attans, men man får göra sina situps, njuta av vädret och ha ångest över att vara utan kamera ändå. Så kan det gå.

Vem vill leta efter värdefulla saker på soptippen med mig?
Vem vill dela oförglömliga minnen med mig som kommer pimpa mina väggar?

Ingen? Jaha nähe. 

Loljagvet.

Absolut

Och by the way, i framtiden ska jag ha trasiga neonskyltar på mitt stora glashus där jag kommer trippa omkring i platåskor och slingat hår med en wipeout-bana ute i trädgården där alla som vill får förnedra sig framför mina ögon. Jag ska ha 43 bergssprängare stående vid poolkanten som dånar ut Beatles i takt med att barn växer upp i extrem misär.

RSS 2.0