Bikt



Blogg.se gillar mig inte, jag ska inte ha nån header.

Firefox gillar mig inte heller, jag ska inte ladda upp några bilder.

Då blir jag hon med en tråkig blogg med skrikiga färger, meningslösa rubriker och korta inlägg som alla ser ut som detta. Jag önskar verkligen att jag hade nåt att berätta och i och för sig, jag hade kunnat skriva sju inlägg varje dag där tre var "godmorgon idag ska jag in till stan och träffa folk, trevligt trevligt! :)<3", två var "hejdå nu drar jag, orkar inte skriva men puuuuuss!<33" och resten meterlånga "aa och så satt vi där och typ gjorde ingenting, men trevligt vare iaf! sen kom han och hon gick och till slut vare bara vi tre kvar och så åkte vi hem. ÄLSKAR ER!"
Men sånt är inte kul att varken läsa eller skriva. Det är kul att läsa om fantastiska saker, men så fantastisk är inte min blogg så då blir det såhär. Och nu börjar det här bli en förlåtjagskaförsökabliroligare-text, men jag ber absolut inte om ursäkt. Det här var nånting som jag skrev bara för sakens skull. 

suuuuuck

Bildsköne Bengtsson och Tatuerade Johansson

Jag börjar bli lite paranoid tror jag, men killen med glasögon i nellyreklamen är ändå den enda för mig! Lovisa och jag, åh det var så bra, Moa och jag, åh det blir så bra!

Av någon   anledning  var våra värsta år   roligt  imorse 

Hkuahfualjsfhsblnjofnas



¡Det här känns bra!

Du ser ju ut som lubrikation!

Tillbaka. Vi red. Vi ramlade av. Vi horade ut oss. Vi blev jagade av en våldtäktsman. Vi blev rädda för en pitbull. Vi smög ut. Vi gick in till Kristianstad. Vi åkte karuseller. Vi åkte nattbuss för nio kronor hem. Vi red lite till. Vi gjorde massa annat också som jag glömt. Och jag kan ärligt säga att det nog var den bästa veckan hittills på året. 

Och min hjärna kokar över av tanken på ett stativ. Sen behöver jag några månader på mig, sen blir det fanimig riktigt bra. Men under tiden hinner det ju hända annat, hundvalpar till exempel. :D

RSS 2.0