Kyss en groda, ät fyra skålar popcorn, slå ett kinesbarn!







Sommar på riktigt

Mitt rum är för dammigt att bo i när man är förkyld och jag vadar i använda näsdukar. Trots det tror jag att jag mår bättre idag och imorgon finns jag inte mer. I huvudstaden alltså. Utan Internet. Mobil. Skåne nivet. Isabella följer med.. Jag har för mycket packning. Jag är trött. nu orkar jag inte skriva mer, hejdå jävla stockholm!

Nudelsoppa

Jag har blivit förkyld två dagar innan, har inte packat än, kommer inte klara mig utan spotify en hel sommar och jag äter dygnet runt. So far things are going great.

Och regn, regn, regn föll ner, ner, ner

Jag kollar på Patrik 1,5 i mitt rum med nerdragna rullgardiner för att stänga ute regnet som dränker hela älvsjö, och jag känner mig fruktansvärt ensam.

Upp är upp och inte ner

Tänkte berätta lite om dagen idag, som tillbringade med Jessica i regn, stora skuggan och till mestadels vid High Voltage. I pauserna klarade vi oss med guitar hero, brända mandlar, popcorn och inte så mycket mer. Vi hade, matchande nog till det äckliga vädret, otroligt fula regnponschos som vi fick gratis vid ingången. I alla fall... pixies spelade mot slutet Monkan-sången och Adiam Dymott spexade runt som in i helvete på Royale och avslutade varje låt med "TACK SOM FAN!". Perssons pack var grymma men sen kom... Florence Valentin. Herregud. Det var orgasmiskt. Hela alltet, ja fyfan.
Sen gjorde vi det grova misstaget att låta andra fråga efter plektrum.
Efter det orkade vi inte se Neil Young eller Pixies pga det nämnda vädret.



















'


självklart är bilderna tagna med syrrans usla kamera.

& co:

Nu ska jag tydligen på where the action is ändå, Jessica kom med sin impulsiva och jättebra idé igår natt och på en dag har vi hunnit fixa biljetter båda två till imorgon. Anyways var jag på Agnes studentmottagning idag i en röd liten stuga på gångavstånd, nära och jättebra, där de två enda Lisa Selander i hela Sverige fanns, jorgubbstårta och massor av presenter som till mestadels bestod av brödrostar, böcker och tekoppar. Sånt där som man behöver när man är arton år och förväntas flytta hemifrån inom en snar framtid.












En del bilder var ju halvskarpa och alla är tamefan oredigerade. Jag ska tatuera in ett retro grönblågrått ankare på låret.

Everything's slipping through my fingers

Jag är inte säker alls längre. Jag vet precis vad jag vill ha men det är så svårt att träffa folk som betyder något alldeles extra, så svårt att vilja göra så mycket, så svårt att vara liten, så svårt att lyckas med något överhuvudtaget. Och när jag upptäcker små guldkorn så bara... ja.
Jag har ingen runt mig alls och jag börjar tro att det är något fel på mig. Eller så är jag bara kräsen, hur svårt kan det vara att älska någon?

Men jag vet inte hur man ska göra. 
Nu är det i alla fall dags att fortsätta experimentera med kameran och drömma om nåt kul. 

Från oss alla till er alla, glad sommar. eller nåt

Ingen mer väntan. Hejdå allt vad snusk är, nu slipper jag se båd' skola och barn. Soft som in i helvete.
Lovisa fick stipendium och det var helt onödigt att ta med kameran eftersom jag lät andra fota. Kommer väl upp när siri laddat upp de på facebook eller något.
Efteråt kom mormor och morfar hit och fikade på jordgubbar, -tårta, saft och ballerina.





Orkar inte göra nåt med bilderna, orkar inte göra nånting alls. För trött och au revoir

Men jag är glad!

HEJ HEJ SOMMARLOV

Alma har sett Titanic och Alma blev kär.
Alma och morfar har åkt runt i hela stockholm på jakt efter en systemkamera, och nu är den min. 
Jag har rakat benen tre gånger, noppat ögonbrynen, lagt fram kläder och är därmed fit for fight. Jag övervägde om jag tog det hela lite för allvarligt, men beslutade mig för att skylla på att det är hela sommaren jag gör mig redo för. Skolavslutningen är ju ändå invigningen för hela alltet, klart man måste vara fin då.

för det är ju inte precis så att jag tar studenten. tyvärr asså.

Rubrikernas rubrik; RUBRIK.

Jag satte mig i fönstret inatt.. idag, och dinglade med benen, blickade ut över hcälvsjö och bara insöp juninatten.
Det hade vart så coolt om det inte hade vart för alla men. 
Mäktigt var det ändå, för det var fett fint.
Idag? Sov för länge och missade därmed en trevlig stund med Moa, försökte sola men frös, vaxade och nu behöver jag en silverpenna kamerafilm och lite annat smått och gott.
 
funderar på att komma till skolavslutningen skitspexig med rött läppstift, glitterkepa och lockigt hår. Gott va hett.

Vilken lycklig brud

Jag kom nyss hem från en dag hos morföräldrar och kusiner, med en polariod, en bälg och två antika filmkameror. Detta är sann apparatur.
Jag hatar alla studenter som fylleskrattar på sina studentflak med skumpa i handen och sina väl utvalda studentoutfitar, påväg mot högskolan eller att däcka i en skog nånstans, känner sig så "fyfan vilken härlig klass vi är!" och gör en avundsjuk.
Framförallt är ju hela skiten myndiga. Wild & crazy, hejdå.


You can't swing a fendi purse without knocking over five losers

Det typ händer saker fast ändå inte. Inte sådär att jag är upptagen och har jättekul dygnet runt, utan mer massor med småsaker som gör till en busy girl och jätteglad.
Jag har sett halva Pans Labyrint idag, levt ut på en gympalektion och sett Kenny Starfighter på svenskan. Lite dramatik hände nånstans imellan den där sörjan av skola, något som inte rörde mig men ändå rörde.
Slutade sextio långa minuter tidigare och just när jag hade kommit hem och satt och chillade utan brallor med nudlar & simpsons knackade Moa och Siri på.

Nu, är det dags för fredagsmyyyyyys!

Headache o

Idag är jag lite sjuk. Jag ska försöka göra riktiga cupcakes när mamma kommer hem med saker. Synd att det knappt finns några konditorier som säljer det i Sverige.
Jag hoppas att det blir riktigt mycket sol i helgen. Jag vill till Grönan.

Många bollar i luften nu. Jag förstår att min blogg är tråkig. Men jag är klädeslös och kameralös och tankelös. Fyfan va tråkigt sagt.

VRÅL!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGH!

Idioter, jag vill bara döda er allihopa!

För lögner som är bra, de är en hemlighet

Thåström. Regn. Jobbiga barn. Glas, tallrikar och koppar som ska ner i köket, annars blir det bananflugsfarm här inne. Väntar på pengar. Velande. 

Varför är hela världen så jävla tyst?

Idag är en sån där dag

och jag låter the headline tala för sig själv.
Regndag som säkert de flesta märkt. Men jag lyckades i alla fall ta mig in till stan och köpa ett par skor i RÄTT storlek nu, vilket i resulterade i lockigt hår och snor.
En vecka kvar, knappt värt att gå i skolan de här dagarna alltså.

JAHA NU SKA JAG HELT PLÖTSLIGT SMINKA MIG.

Bra dag

Idag var jag inne i stan med Moa, vi åt glass i Kungsan och jag fick tag på solkräm, en keps och ett par shorts. Sen åkte jag till älvsjö station och mötte Fluff, helt spontant liksom!!!!!111!!!!1!1!!!, jag fixade med ID-kortet och sedan traskade de vidare till Almas hus och hade det trevligt i omnejden några timmar.
Nejmen seriöst, precis tio dagar innan det var ett år sen vi träffades, hann vi göra det. Och det är riktigt bra! 

RSS 2.0