Bilddagboks-brats

Förr eller senare kommer ämnet ändå upp, och jag valde nu. Bilddagboksbrats, ett fenomen som kan förklaras som "att en person, oftast en tjej, som brukar var ganska ful men översminkad och med ett hår som täcker halva fejset, får en jävla massa bevakare för att hon slängt på lite random photoshop på sina egobilder", eller, brat nr 2, som klagar på just det här men är det samma, nämligen översminkade, överphotoshopade brudar som påstår sig lägga ner tid på sina proffsfotograf-bilder och "modellande", vilket inte stämmer, men eftersom folk egentligen inte tittar ordentligt på bilderna utan bara "oj där var ett coolt hår och oj vilka kläder" så blir det genast "herregud vilka bra bilder du tar, snygg är du också."
En "bra planerad bild" blir det med en häftig bakgrund, annorlunda vinkel och bra ljus tillsammans med lite kläder som matchar. Sedan ändrar man allting ändå HELT, och som slutkläm en helt random text som ingen fattar ändå med ett lagom snyggt typsnitt.

Sen är det klart att det finns personer som fotar och modellar på allvar, men de är så få och på en helt annan nivå så de sänker sig inte till bilddagboken.

Keep it classy.

Kommentarer
Postat av: Leia

Hej hej!



Ville bara önska dig en fin fredag!

Kramar

2009-04-17 @ 14:11:55
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0